Accountantskantoor Sandra Wouters bvba

Boekhouding, fiscaliteit en advies

VOORSTELLING

 

Accountantskantoor Sandra Wouters is een jong en dynamisch kantoor dat één vennoot telt namelijk Sandra Wouters.

Zij heeft een ruime beroepservaring als accountant-belastingconsulent.  Zowel Sandra Wouters als de vennootschap zijn lid van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (I.A.B.).

 

Wij bieden u de troeven van een klein kantoor, zonder dat u daarvoor aan kwaliteit moet inboeten. Door te investeren in permanente bijscholing, vakliteratuur en gespecialiseerde software zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.  
Als we nog meer gespecialiseerde kennis nodig hebben kunnen we steeds beroep doen op een netwerk van experten (advocaat, bedrijfsrevisor, …).  Zo kunnen wij u een dienstverlening op maat aanbieden en dit tegen een correcte prijs.

 

Wij kunnen als boekhouder-fiscalist veel meer voor u betekenen dan u misschien denkt.

 

Als accountantskantoor bieden wij u een volledig dienstenpakket aan.  Van het bijwerken en/of superviseren van de boekhouding, over het opmaken van de btw- en belastingaangiften tot het opmaken van tussentijdse overzichten en jaarrekeningen. Via de cijfers geven we u inzicht in uw onderneming en hoe u uw rendement kan verbeteren.

Wij zijn steeds alert voor mogelijkheden tot fiscale optimalisatie en kunnen u adviseren over de beste structuur voor uw activiteiten.

Accountantskantoor Sandra Wouters BV BVBA, Winningstraat 8, 3530 Helchteren, T: +32(0)11 91 61 52, email: info@accountantskantoorsandrawouters.be